L O A D I N G

01

DA MOŽETE SVAKI DAN BEZ BRIGE ZAGRISTI JABUKU

ŠTO JE ZUBNI IMPLANTAT?

Zubni implantat zamjenjuje zubni korijen, bez oštećenja okolnih zdravih zubi. Implantati služe kao potpornji koji podupiru novi zub - zahvaljujući ovom rješenju sila žvakanja se prenosi na zubnu čeljust.

Umjetni zubni korijen, s funkcijom prirodnog korijena

02

ß ß

IMPLANTATI POMAŽU ZADRŽATI ČVRSTOĆU ČELJUSNE KOSTI

03

ß ß

POSTUPAK UGRADNJE IMPLANTATA U 5 KORAKA - ZA NOVI OSMJEH

04

ß ß

05

ß

Dobro postavljena dijagnoza, individualno rješenje i kompleksna stomatološka njega - to su glavni preduvjeti za uspješan implantološki tretman zuba.

CAD&CAM Technologies s.r.o.

Division Impladenta

 

VAT ID: CZ29117119

Na Pankraci 5

CZ-140 00 Prague 4

EUROPE

 

E-Mail: info@impladenta.com

 

Company assigned by the Municipal Court in Prague, RN C 181979

Odesílání formuláře...

Došlo k chybě na serveru.

Formulář byl přijat.

© 2016

CAD&CAM Technologies s.r.o.

Na Pankráci 5

CZ - 140 00 Praha 4

EUROPE

CZ29117119

01

URADITE NEŠTO ZA SEBE DA OPET MOŽETE JESTI, GOVORITI I SMIJATI SE KAO RANIJE

 

Impladenta Vam vraća sve prednosti zdravih zubi da se možete ponovo osjećati sigurni.  Da možete opet bez brige govoriti i smijati se pred ljudima. “Da i Vi možete bilo kada bez brige zagristi jabuku".

 

UŽIVAJTE U ŽIVOTU BEZ NEPRIJATNIH ZUBNIH PROTEZA  (PROTETSKIH NADOGRADNJI)

 

Bez obzira radi li se o mobilnim ili fiksnim protetskim nadogradnjama:

Totalna zubna proteza namještena na implantatima je najbolji izbor za prirodan izgled i visok komfor.

U usporedbi sa zubnim implantatima, tradicionalne zubne nadogradnje (proteze) često uzrokuju senzibilizaciju, ožuljke i osjećaj nestabilnosti.

 

BUDITE BEZBRIŽNI I SIGURNI U KONTAKTU S LJUDIMA

 

Budite bezbrižni pri konverzaciji, na radnim sastancima, u razgovoru s ljudima ili članovima obitelji.

 

IMPLANTATI IMPLADENTA: RJEŠENJE SKROJENO PO MJERI

 

Impladenta - implantati, sustav koji se sastoji od više vrsta produkata i rješenja: od samostalno (pojedinačno) opterećenih zubi sa zubnom krunicom do fiksnih zubnih nadogradnji (mostovi, totalne zubne proteze), - rješenje je uvijek individualno na temelju preporuke i izbora od strane specijaliste dentalne medicine i na temelju konzultacije s pacijentom.

 

BUDITE SIGURNIJI ZAHVALJUJUĆI NOVOM OSMJEHU

 

Zubna nadogradnja prirodnog izgleda pričvršćena pomoću implantata od titana vraća Vam ne samo zdrav i siguran osmjeh već i silu žvakanja na zubnoj čeljusti. Samostalno pričvršćeni zubni implantat osigurava zdravlje okolnih zubi i daje Vam prirodan izgled.

 

PRIUŠTITE SI UDOBNOST I KOMFOR KAO RANIJE

 

Totalna zubna proteza (nadogradnja), stabilizirana zubima prirodnog izgleda  povećava Vaše samopouzdanje i daje Vam osjećaj udobnosti i komfora kakav pamtite iz ranijih godina.

02

AKO NEDOSTAJE ZUB I NJEGOV KORIJEN, DUGOROČNO RJEŠENJE ZA PRIRODNU FUNKCIONALNOST JE ZUBNI IMPLANTAT S PORCULANSKOM KRUNICOM.

 

Zubni implantat je mali, ali stabilan vijak od biološki kompatibilnog metala (titan) ili keramike. Implantat se ugrađuje pod anestezijom na mjesto nedostajućeg zubnog korijena i služi kao potporanj - nosač zdravog zuba (krunica, most, totalna zubna nadogradnja - proteza).

 

Terapijska faza 1 traje  6 - 12 tjedana, ovisno o individualnom zdravstvenom stanju pacijenta. Tijekom ove faze implantat se spaja s kosti i povećava stabilnost u čeljusnoj kosti - ovaj proces se zove Osseointegracija. Nakon ove terapijske faze umjetni korijen služi kao temelj za učvršćenje zubnih krunica, višedijelnih zubnih mostova ili totalne  zubne nadogradnje (proteze).

 

Materijal: Titan (čist titan) je biološki kompatibilan i netoksičan materijal (bez sadržaja otrovnih tvari) koji je dobro toleriran ljudskim organizmom.

 

IMPLANTATI POMAŽU ZADRŽATI ČVRSTOĆU ČELJUSNE KOSTI

 

Zubi prenose silu žvakanja na čeljust. Žvakanje održava zubne kosti i čeljust u zdravom stanju. U slučaju gubitka jednog ili više zubi, postepeno nestaje i sposobnost prijenosa ove sile na čeljusnu kost, što s vremenom posljedično dovodi do promjene crta lica.

 

Zubni implantati mogu pomoći u sprječavanju gubitka koštane mase na način da izvršavaju funkciju prvobitnog korijena i ponovo prenose sile žvakanja na čeljusnu kost, što se ne može postići klasičnim metodama zubnih mostova i djelomičnih zubnih nadogradnji (proteza).

03

ZBOG ČEGA ODABRATI VARIJANTU ZUBNOG IMPLANTATA?

 

 Ako je potrebno obnoviti jedan ili više zubi, možete birati između klasične zubne nadogradnje (proteze) i rješenja pomoću zubnog implantata. Koje su glavne razlike?

 

1.) RJEŠENJE - ZUBNI MOST

 

Klasična metoda podrazumijeva brušenje okolnih potpuno zdravih zubi s obje strane nedostajućeg zuba, što posljedično uzrokuje narušavanje i gubitak prirodne površine zubi. Pored toga, zubni most ne prenosi sile žvakanja na čeljusnu kost u području prostora između zubi što može posljedično uzrokovati i gubitak koštane mase.

 

2) RJEŠENJE - ZUBNI IMPLANTAT

 

Zubni implantat zamijenjuje korijen prvobitnog zuba, dok okolni zdravi zubi ostaju bez promjene i ne trebaju se brusiti.

 

3) IMPLANTAT SE PRIRODNO SPAJA S VAŠIM ORGANIZMOM

 

Čak i najkvalitetnija zubna nadogradnja (proteza) je ipak samo strani predmet u Vašim ustima koji zahtijeva brigu, dok je zubni implantat umjetni korijen koji se spaja s kosti i ima iste funkcionalne karakteristike kao prirodni zubni korijen.

 

4) UŽIVAJTE U ŽIVOTU I S NEDOSTAJUĆIM ZUBIMA

 

Smijeh, poljubac, pjevanje, i mogućnost jesti kao nekad - implantati Vam mogu pomoći vratiti nekadašnju kvalitetu života. Nedostajući zubi mogu biti razlog nesigurnosti i trajnih problema zbog nestabilne zubne proteze. Ugradnja implantata u čeljusnu kost može značiti kraj ovih problema.

 

5) VAŠI ZUBI SE NE MORAJU BRUSITI

 

Klasična metoda ugradnje zubnog mosta podrazumijeva brušenje okolnih potpuno zdravih zubi s obje strane nedostajućeg zuba, što posljedično uzrokuje narušavanje i gubitak prirodne površine zubi. Međutim, ugradnja zubnog implantata ne utječe na susjedne zube taki da njihova prirodna struktura ostaje nepromijenjena.

 

6) RJEŠENJE UGRADNJOM IMPLANTATA

 

Garantirana, sigurnija i suvremenija metoda.

Ugradnja titanskih zubnih implantata ni u kom slučaju nije “eksperimentalna” disciplina. Radi se u suvremenoj klinički dokazanoj dentalnoj tehnologiji koja je već nekoliko desetaka godina testirana specijalistima dentalne medicine i stomatotoškim kirurzima diljem svijeta.

 

7) NAPOMENA

 

Kako svaki kirurški zahvat sa sobom nosi i određene potencijalne rizike, uvijek je neophodno konzultirati svaki pojedinačni slučaj s Vašim zubarom ili implantologom koji će razmotriti prikladnost ovog rješenja za Vas.

 

8) DUGOROČNE PREDNOSTI (PROFIT)

 

Ove prednosti se ne mogu svoditi samo na novac. Međutim, financijski aspekt je također vrlo važan ako birate između zubne proteze i klasičnog rješenja. Međutim, vezano za ovo pitanje, neke studije uzimaju u obzir financijske troškove zubnih implantata u dugoročnoj perspektivi, i skreću pažnju na moguće aspekte troškova u budućnosti u vezi s klasičnim rješenjima.

 

Čak i najkvalitetnije zubne proteze su ipak samo strani predmet u Vašim ustima koji će u budućnosti zahtijevati posebno održavanje i njegu i preventivnu brigu. Mogući neprijatni osjećaji ili ožuljci te vremenski zahtjevna aplikacija ljepila … to su neugodne pojave koje prate klasične zubne nadogradnje (proteze).

Pored toga, pacijent se može osjećati nesigurno zbog nestabilne proteze koja ne leži dobro, dok je zubni implantat umjetni korijen koji funkcionira prirodno i jednostavno isto kao i drugi dijelovi tijela - pod uvjetom da je ispravno odabran tip implantata i ugrađen od strane specijaliste, uz odgovarajuće vrijeme oporavka radi spajanja implantata s kosti.

04

05