L O A D I N G

01

HOGY ÖN IS GONDTALANUL HARAPHASSON MINDEN NAP ALMÁBA

A fogászati implantátum anélkül helyettesíti a foggyökeret, hogy károsítaná a szomszédos egészséges fogakat.  Az implantátum az új fogat tartó alapként szolgál, és segít a rágóerőt az állkapocsra továbbítani.

MI AZ A FOGÁSZATI IMPLANTÁTUM?

Természetesként működő mesterséges foggyökér

02

ß ß

AZ IMPLANTÁTUMOK SEGÍTENEK MEGŐRIZNI AZ ÁLLKAPOCSCSONT SZILÁRDSÁGÁT

03

ß ß

ORVOSI ELJÁRÁS 5 LÉPÉSBEN AZ ÚJ MOSOLY FELÉ VEZETŐ ÚTON

04

ß ß

05

ß

Az alapos diagnózis-felállítás, a személyre szabott megoldás és a kompetens  fogászati kivizsgálás döntő jelentőséggel bírnak a fog sikeres implantátumos kezelése során.

CAD&CAM Technologies s.r.o.

Division Impladenta

 

VAT ID: CZ29117119

Na Pankraci 5

CZ-140 00 Prague 4

EUROPE

 

E-Mail: info@impladenta.com

 

Company assigned by the Municipal Court in Prague, RN C 181979

Odesílání formuláře...

Došlo k chybě na serveru.

Formulář byl přijat.

© 2016

CAD&CAM Technologies s.r.o.

Na Pankráci 5

CZ - 140 00 Praha 4

EUROPE

CZ29117119

01

JAVÍTJA AZ EVÉS-, BESZÉD- ÉS NEVETÉSKÉSZSÉGÉT

 

Az Impladenta visszaadja az egészséges fogak esetében megszokott előnyöket és biztonságérzetet. Hogy Ön is fokozott önbizalommal merjen beszélni és nevetni társaságban. „Hogy Ön is gondtalanul haraphasson minden nap almába”

 

ÉLVEZZE AZ ÉLETET KELLEMETLEN FOGPROTÉZISEK (FOGPÓTLÁSOK) NÉLKÜL

 

Legyen szó akár fix, akár kivehető fogpótlásról:

 Az implantátumokon elhelyezett teljes protézis a legjobb választás, amely gondoskodik a természetes megjelenésről és a fokozott komfortérzetről.

 A hagyományos fogpótlások (protézisek) gyakran váltanak ki szájüreg-irritációt, nyomás-érzetet, valamint a fogászati implantátumos rögzítés instabilitásának érzetét.

 

LEGYEN GONDTALAN A TÁRSASÁGBAN

 

Érezze a beszélgetés közbeni gondtalanságot, akár munkahelyi tárgyalás, akár a barátokkal vagy családdal folytatott beszélgetések során.

 

AZ IMPLADENTA MEGOLDÁS: MÉRETRE SZABOTT MEGOLDÁS

 

Impladenta implantátumok - több terméktípus és megoldás: az önállóan  (egyesével) megterhelt, koronás fogaktól egészen a fogpótlások (hidak, teljes fogpótlás - protézis), minden esetben egyéni megoldás, amelyről a beteggel folytatott konzultációt követően a fogászati specialista dönt.

 

LEGYEN TÖBB ÖNBIZALMA AZ ÚJ MOSOLYÁVAL

 

A titán implantátum segítségével rögzített, természetesnek tűnő fogpótlás nem csak az egészséges és biztonságos mosolyt teszi lehetővé, hanem a rágási erőt is az állkapocscsontra továbbítja.  Az önállóan rögzített fogászati implantátum garantálja a környező fogak egészségét, ami ismét csak megerősíti a természetes érzetet és megjelenést.

 

ÉLVEZZE A RÉGMÚLT IDŐK KÉNYELMÉT ÉS KOMFORTJÁT

 

 A természetes kinézetű fogakkal stabilizált teljes protézis (fogpótlás) növeli az önbizalmát, és lehetővé teszi, hogy ismét élvezhesse a korábbi évek kényelmét és komfortját.

02

HA HIÁNYZIK A FOG ÉS A FOGGYÖKÉR, A TERMÉSZETES MŰKÖDÉS HOSSZÚ TÁVÚ MEGOLDÁSA A PORCELÁNKORONÁS FOGÁSZATI IMPLANTÁTUM.

 

A fogászati implantátum egy kis méretű, de biológiailag kompatibilis fémből (titánból), vagy kerámiából készült stabil csavar. Az implantátum helyi érzéstelenítés mellett kerül a hiányzó foggyökér helyére az állkapocscsontba, és az új fogat (korona, híd, teljes fogpótlás - protézis) tartó alapként szolgál.

 

Az 1. kezelési fázis a beteg egyéni egészségügyi állapotának függvényében 6-12 hétig tart. Ebben az időszakban az implantátum beépül és stabilizálódik az állkapocscsontban - ezt a folyamatot nevezik osszeointegrációnak. E kezelési fázis során a mesterséges gyökér az egyes rögzíteni kívánt fogkoronák, többtagú hidak vagy teljes fogpótlás (protézis) alapjául szolgál.

 

Alapanyag: A titán (tiszta titán) egy az emberi szervezet által jól megtűrt és befogatott, biológiailag kompatibilis és nem toxikus (nem  mérgező) anyag.

 

 

AZ IMPLANTÁTUMOK SEGÍTENEK MEGŐRIZNI AZ ÁLLKAPOCSCSONT SZILÁRDSÁGÁT

 

A fogak a rágóerőt az állkapocsra továbbítják. A rágás segít egészségesnek megőrizni a fogcsontokat és az állkapcsot. Egy vagy több fog elvesztése esetén lassan megszűnik e rágóerő állkapocscsontra továbbításának képessége, ami idővel az arcvonások megváltozásához vezet.

A fogászati implantátumok azzal segítenek megelőzni a csonttömeg-vesztést, hogy helyettesítik az eredeti gyökér hatását, majd ismételten, természetes módon továbbítják a rágóerőt az állkapocsra. Ennek az elvárásnak a hagyományos fogászati híd és részleges fogpótlás megoldások nem felelnek meg.

03

MIÉRT ÉRDEMES A FOGÁSZATI IMPLANTÁTUM MELLETT DÖNTENI?

 

Ha egy vagy több fog helyreállítására van szükség, választhat a hagyományos fogpótlás (protézis) és/vagy a fogászati implantátumos kezelés között. Melyek a fő különbségek?

 

1) FOGÁSZATI HÍD

 

A hagyományos módszer alkalmazása esetén a hiányzó fog két oldalán található egészséges szomszédos fogakat a híd rögzítése érdekében le kell csiszolni. Ez a fog természetes felületének elvesztését eredményezi. Ezen kívül a fogászati híd a fogközi hézagnál nem továbbítja a rágóerőt az állkapocscsontra, ami csonttömeg-vesztéshez vezethet.

 

2) FOGÁSZATI IMPLANTÁTUM

 

A fogászati implantátum helyettesíti az eredeti foggyökeret, és mindeközben a szomszédos fogak változatlanok maradnak, a lecsiszolásukra nincs szükség.

 

3) AZ IMPLANTÁTUM TERMÉSZETES MÓDON BEÉPÜL A SZERVEZETBE

 

Még a legjobb fogpótlás (protézis) is mindig egy idegen test marad, amely átfogó gondozást igényel. Ezzel szemben a fogászati implantátum egyszerűen egy mesterséges gyökér, amely összeforr a szervezettel, és kiváltja a természetes foggyökér működését.

 

4) ÉLVEZZE AZ ÉLETET HIÁNYZÓ FOGAKKAL IS!

 

Ugyanúgy nevethet, csókolhat, énekelhet és ehet, mint korábban - az implantátumok segítenek visszaadni a korábbi életminőségét. A hiányzó fogak bizonytalanságot és zavart, tartós problémákat jelenthetnek a rosszul illeszkedő fogpótlás (protézis) miatt. Az implantátum állkapocsba ültetésével az élet ezen kellemetlen oldalai kiiktathatók.

 

5) NINCS SZÜKSÉG A FOGAI LECSISZOLÁSÁRA

 

A fogászati híd készítésének hagyományos módszere a hiányzó fog mellett jobbról és balról található szomszédos fogak lecsiszolásával jár. Fogászati implantátum használata esetén a szomszédos fogakat a beavatkozás nem érinti, és a fogak megőrzik természetes szerkezetüket.

 

6) IMPLANTÁTUMOS KEZELÉS

 

garantált, biztonságosabb és modernebb módszer.

A titánból készült fogászati implantátum használata nem "kísérleti" módszer. Jól bevált fogászati orvosi technológia, amelyet világszerte évtizedeken keresztül teszteltek fogászati szakemberek és szájsebészek.

 

7) MEGJEGYZÉS:

 

Miután minden műtéti beavatkozás potenciális kockázatokkal jár, minden esetben szükség van szakmai konzultációra a fogorvosával vagy implantológusával annak elbírálása érdekében, hogy megfelelő megoldás-e az Ön esetében a fogászai implantátum alkalmazása.

 

8) HOSSZÚ TÁVÚ ELŐNYÖK (NYERESÉG)

 

Ezek az előnyök nem fejezhetők ki csak pénzben. Mindazonáltal a pénzügyi aspektus is nagyon fontos, amikor a fogpótlás (protézis) és a hagyományos kezelés között kell választani. Egyes tanulmányok mindazonáltal e tekintetben hosszú távon veszik figyelembe a fogászati implantátumok költségeit, és rámutatnak a hagyományos módszerek lehetséges jövőbeni tényleges költségeire is.

Még a legjobb fogpótlás (protézis) is mindig egy idegen test marad, amely a jövőben különleges gondozást és megelőző óvintézkedéseket igényel. A lehetséges kényelmetlenségek vagy zúzódások, miként a ragasztók időigényes alkalmazása is a  hagyományos fogpótlások (protézisek) kellemetlen mellékhatásait jelentik.

Ezen túlmenően egy rosszul illeszkedő protézis a betegnél bizonytalanságot és zavart is okozhat. Ezzel szemben a fogászati implantátum egy mesterséges gyökér, amely a test többi részéhez hasonlóan természetesen és egyszerűen működik. Mindez csupán az implantátum helyes típusának kiválasztása, szakember általi beültetése, valamint a megfelelő gyógyulási időszak biztosítása esetén érvényes.

04

05